• 085 48 60 100
  • info@bron-survey.nl
Bron Survey
  • Toponderzoek Horst
  • Waardevol ondernemen Beek en Donk

Sales met diepgang en focus

Meer inzicht in de wensen en behoeftes van je afnemers en de mogelijkheid om daar direct op in te spelen. Met BRON kun je grote groepen relaties aandacht geven en focus aanbrengen in je benadering. Weet wat er speelt en breng tegelijk mooie diensten en producten onder de aandacht. Vraag actief naar aanbevelingen, of bedank je meest waardevolle klanten op een originele manier. Met BRON krijgt je salesafdeling de input en mogelijkheden om focus aan te brengen. 

Een paar salesvoordelen:

-Direct commerciële kansen
Inventariseren van huidige en toekomstige behoefte. Bij kansen wordt de organisatie direct via mail geïnformeerd met eventueel ook een bevestigingsmail naar de klant. 

-Direct Facebook en andere online reviews
Geautomatiseerde doorleiding van enthousiaste klanten naar reviewpagina's op social media waarop zij actief zijn.

-Inzicht tot op klantniveau
Database met alle gegeven antwoorden tot op klantniveau waardoor het klantbeeld kan worden verrijkt en opvolging mogelijk is.


Met BRON heeft je salesafdeling een instrument in handen om efficient en snel klanten te informeren en de huidige wensen en behoeftes in kaart te brengen. Het geeft meer diepgang en helpt bij het aanbrengen van Focus.

Waardevolle ondersteuning op meerdere gebieden

customer intimacy dashboard

In de snelveranderende markt is het steeds belangrijker om continue feeling met de markt te houden. Daarom kan een BRON Survey gemakkelijk uitgebreid worden naar een permanente maatwerk onderzoeksomgeving voor een organisatie.

Doorlopend objectief meten bijde bron biedt snel inzicht en de mogelijkheid om adequaat bij te sturen in de  veranderende markt. Ook kunnen er doorlopend allerlei activaties met verschillende doelgroepen uitgevoerd worden. Doordat de organisatie doorlopend feedback  krijgt van klanten en relaties wordt een zelflerende  organisatie gecreëerd

Aan de slag

Verbetering start met inzicht

Wij nemen graag de tijd om ook jouw organisatie verder te helpen

De eerste inzichten krijg je kado

In de vorm van ons inspiratieboekje